Dubbelzijdig vliestape (25mmx50m)
  • Dubbelzijdig vliestape (25mmx50m)

Dubbelzijdig vliestape (50mmx25m)

€ 7,50
Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

Het dubbelzijdige vliestape is geschikt voor het plakken van de dampremmende PE-folie aan uw vloer, wand of dak. Het lucht dichtmaken van uw isolatie constructie is uitermate belangrijk, want als dit niet goed gebeurt kan het zorgen voor het doordringen van condensatie. Condensatie zorgt ervoor dat de isolatiematerialen vochtig worden wat zal resulteren in schimmels, roest of zelfs houtrot.

Aantal

  • Bij ons zijn uw gegevens veilig. Wij hanteren een SSL verbinding. Bij ons zijn uw gegevens veilig. Wij hanteren een SSL verbinding.
  • Wij leveren uw bestelling snel. Binnen 24 uur*. Wij leveren uw bestelling snel. Binnen 24 uur*.
  • 14 dagen bedenktijd. Voor als het toch net niet past of over is. 14 dagen bedenktijd. Voor als het toch net niet past of over is.

Dubbelzijdig vliestape (50mm x 25m)

Dubbelzijdige vliestape is geschikt voor het plakken van de dampremmende PE-folie aan uw vloer, wand of dak. Hierdoor sluit het goed op elkaar aan en zullen er geen wegen ontstaan om lucht door te laten. Het lucht dichtmaken van uw isolatie constructie is uitermate belangrijk, want als dit niet goed gebeurt kan het zorgen voor het doordringen van condensatie. Condensatie zorgt ervoor dat de isolatiematerialen vochtig worden wat zal resulteren in schimmels, roest of zelfs houtrot. Dit willen we natuurlijk niet. Daarom is het goed luchtdicht plakken van de dampremmende PE-folie op uw isolatie van uiterst belang. 

Voordelen

-       Hecht duurzaam

-       Perfecte hechting op elke ondergrond, glad of ruw. 

-       Bestand tegen weekmakers, vocht, veroudering en UV-straling.

 

Afmetingen:

50mm breed

25m lang

25-50000-1