• Nieuw

GIPS plaat AK 2600x600x12,5mm (1,56m2)

€ 5,38
Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

GIPS platen worden gebruikt bij het afwerken van uw geïsoleerde werk. De platen zijn gemakkelijk te bewerken in uw gewenste afmetingen en zorgen voor een mooie afwerking. Te gebruiken voor het afwerken van uw plafond of wand. De GIPS plaat heeft een afmeting van 2600x600mm (1,56m2) en een dikte van 12,5mm met AK (afgeschuinde kant). De afgeschuinde kant zorgt ervoor dat u de naad tussen de platen volledig vlak kunt afwerken. 

Aantal

  • Bij ons zijn uw gegevens veilig. Wij hanteren een SSL verbinding. Bij ons zijn uw gegevens veilig. Wij hanteren een SSL verbinding.
  • Wij leveren uw bestelling snel. Binnen 24 uur*. Wij leveren uw bestelling snel. Binnen 24 uur*.
  • 14 dagen bedenktijd. Voor als het toch net niet past of over is. 14 dagen bedenktijd. Voor als het toch net niet past of over is.

GIPS platen worden gebruikt bij het afwerken van uw geïsoleerde werk. De platen zijn gemakkelijk te bewerken in uw gewenste afmetingen en zorgen voor een mooie afwerking.

Te gebruiken voor het afwerken van uw plafond of wand.

De GIPS plaat heeft een afmeting van 2600x600mm (1,56m2) en een dikte van 12,5mm met AK (afgeschuinde kant). De afgeschuinde kant zorgt ervoor dat u de naad tussen de platen volledig vlak kunt afwerken.

Wilt u liever isoleren en afwerken in één handeling dan kunt u ook kijken naar ons GipsPir assortiment van Dewin. Dit zijn hoogwaardige PIR isolatie platen verlijmd met gipsplaten. Hiermee bespaart u een hoop werk bij het monteren van de isolatie en gips.  

Voor het monteren van de gips platen bieden wij gipsschroeven aan in ons montage assortiment. 

Datasheet

Lengte
2600mm
Breedte
600mm
Dikte Gips
12,5mm